O nama

Next

a2z solutions je digitalna marketinška agencija nastala kao proizvod ideje dva brata. Motivirani željom da pokažu svima mogućnosti i produktivnost digitalnog marketinga, sredinom 2015. godine odlučili su se na ovakav potez.

Poslovna filozofija a2z solutions-a je ustvari vrlo jednostavna, a sastoji se od dvije stavke. Prva je naše znanje i stručnost, koji dovode do druge stavke, a to je maksimalno zadovoljstvo naših klijenata uslugom koju smo im pružili.

Našu poslovnu filozofiju nazvali smo a2z pristup. Drugim riječima, mi smo agencija koja je uz Vas od samih početaka pa do faze u kojoj ste već postali etablirani brend i biznis.

Danas se naš tim sastoji od Adwords certified professionals-a (stručnjaka za internetsko oglašavanje), Social media /community management majstora, developera, web i grafičkih dizajnera. Svaki pojedinac je stručnjak za sebe, ali kao tim smo još bolji.

Kakve god su Vaše želje i potrebe, mi Vam to možemo pružiti. Od dizajna i izrade web stranice, preko izrade vizualnog identiteta Vašeg poduzeća, do upravljanja i oglašavanja na društvenim mrežama ili Google-u, mi smo tu za Vas.

Što radimo?

a2z solutions je podijelio usluge u četiri glavna segmenta. Prvi dio odnosi se na web, gdje smo naše usluge razradili na dizajn Vaše web stranice, zatim njena izrada, te njeno održavanje.

Drugi segment je Marketing društvenih mreža. Specijalizirali smo se za dvije društvene mreže, Facebook i Instagram. Od upravljanja Vašom stranicom (vođenja), preko postavljanja oglašivačkih kampanja, do aktivnog optimiziranja, tu smo za Vas.

Treća usluga odnosi se Na AdWords oglašavanje. Cijeli svijet koristi Google, tako da nije potrebno previše govoriti o efikasnosti i potencijalnim benefitima za Vaš biznis.

Četvrta usluga je grafički dizajn. Koliko je sa jedne strane Važno promovirati Vaš biznis oglašavanjem, od jednake važnosti jest i izraditi vizualni identitet Vašeg poduzeća.

Kako radimo?

Iako se na svaku od naših usluga može gledati zasebno, mi ih gledamo kao skup aktivnosti koje se nadograđuju jedna na drugu i na taj način tvore idealan recept za promociju Vašeg biznisa i izgradnju jakog brenda.

Ovakav način rada nazvali smo a2z pristup. Drugim riječima, mi smo agencija koja je uz Vas od samih početaka i razrade prvih ideja oko izgleda logotipa, preko izrade weba i vizualnog identiteta, do faze u kojoj promoviramo Vaš uhodani biznis i sve proizvode ili usluge.