Usluge

Next

Izrada web stranica

Web stranica je ogledalo Vas i Vašeg poduzeća na internetu. Nudimo Vam dizajn i izradu web stranica, vrhunske kvalitete, responzivnog i modernog dizajna, koje su maksimalno prilagođene Vašem poslovanju kako bi user experience Vaših posjetitelja bio savršen.

Grafički dizajn

Za uspješno poslovanje i prenošenje jedinstvene poruke Vašeg poslovanja, potrebno je stvoriti prepoznatljivi brend. To se postiže kreiranjem primamljivog i odgovarajućeg vizualnog identiteta. Nudimo Vam uslugu profesionalnog grafičkog dizajna kroz ideju, vizualizaciju i realizaciju grafičkog medija po Vašem izboru.

Marketing na društvenim mrežama

Društvene mreže omogućuju povezivanje s ciljanim tržištem na vrlo efikasan način. Objavljivanjem relevantnog sadržaja korisnicima stvarate vezu s njima, a njenim promoviranjem širi se baza korisnika i stvara community.

AdWords

Moćan alat za oglašavanje, koji za plasiranje svojih oglasa koristi svoju tražilicu i velik broj partnerskih web stranica, koje se broje u milijunima. Drugim riječima, publika Vam može biti doslovno cijeli svijet. Nudimo Vam uslugu analize, postavljanja, upravljanja i oglašavanja Vašeg AdWords računa.