Otvorene dveri Vrbovec

Od 12. – 14. svibnja, 2017. godine održan je prvi sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u gradu Vrbovcu. Ovo je prvi sajam takve vrste u gradu Vrbovcu organiziran s ciljem da postane tradicionalan. Sajam je održan na prostoru starog Sajmišta na adresi Celine bb.

“Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu postane više od izlagačke i prodajne manifestacije, da postane mjesto gdje posjetitelji mogu, uz trgovanje, na zanimljiv način provoditi vrijeme, gdje će se družiti ljudi sličnih interesa uz prezentaciju i konzumaciju specifične gastronomske ponude grada Vrbovca i okolice. Od navedenog sajma želimo napraviti veliki i respektabilni sajam koji će se svake godine održavati otprilike u isto vrijeme u gradu Vrbovcu. Isto tako želimo gradu Vrbovcu vratiti sjaj i tradiciju sajmovanja kao u stara vremena kada je na sajmu u gradu Vrbovcu svoje proizvode prodavao veliki broj izlagača.”

Naš klijent angažirao nas je za usluge dizajna i izrade web stranice, izradu kompletnog vizualnog identiteta Sajma, usluge Marketinga društvenih mreža, te Google AdWords.

Top