Kreiranje sadržaja

Next

ISTRAŽIVANJE / ANALIZA

Ukoliko nemate vremena ili motiva kreirati sadržaj za Vašu web stranicu, tu smo za Vas. Nudimo Vam uslugu kreacije tekstova i odabira fotografija za Vašu web stranicu.
Kako bi to bilo moguće, naš prvi zadatak je educirati se o Vama, Vašem poslovanju i Vašoj industriji. Šaljemo Vam set pitanja, prema kojima, na temelju dobivenih odgovora, započinjemo sa analizom i pripremom za kreaciju, odnosno pisanje samih tekstova i odabir fotografija.

KREACIJA SADRŽAJA

Nakon što su sve pripremne radnje odrađene, kreiranje sadržaja, odnosno pisanje tekstova može započeti. Prilikom kreacije sadržaja uzimamo u obzir Vaš tip biznisa, Vaše usluge, način poslovanja, općenito stil komunikacije koji želite prenijeti korisnicima i još mnogo toga.

Uz sve navedeno, vrlo bitna stavka tijekom kreiranja sadržaja, jesu SEO pravila, kojih se pridržavamo. To znači da svaki tekst koji je na taj način kreiran i objavljen na web stranici, dugoročno će biti kvalitetnije vrednovan od strane tražilice, i omogućiti Vam rast i bolje pozicioniranje.