Grafički dizajn

Next

Isticanje iz konkurencije je veoma važno za uspješno poslovanje. Na tržištu koje je preplavljeno stotinama konkurenata koji nude iste ili slične proizvode i usluge, najbolji način da se istaknete od ostalih jest pomoću jakog brenda. Upravo grafički dizajn je taj koji stvara prepoznatljivi brend pomoću primamljivog i prikladnog vizualnog identiteta.
Nema sumnje da su neki od nas oklijevali u odabiru nekog proizvoda ili usluge zbog izgleda istog. Kvalitetno grafičko oblikovanje potiče osobu da posegne za proizvodom te da osjeća privlačnost sa njime. Njime se prenosi vaša poslovna poruka – ako tvrtka izgleda profesionalno, veća je vjerojatnost da će vam korisnici vjerovati.

Profesionalni grafički dizajn uključuje moderno grafičko oblikovanje prema najnovijim trendovima u dizajnu, te se često bazira na tzv. user-centred dizajnu (dizajn usmjeren korisnicima). Kreativan brend osigurava da Vas Vaši klijenti zapamte. Veliki postotak ljudi se lakše sjeti ono što su vidjeli, nego što su čuli ili pročitali. Grafičkim dizajnom se kreiraju vizuali koji Vam pomažu iskomunicirati vaše poslovne ideje.

Grafički dizajn je sveprisutan, u novinama, časopisima, na webu, pakiranju proizvoda, na plakatima, oglasima, znakovima itd. Njime se stvara vizualna prezentacija tvrtke, privlače korisnici (ciljano tržište) te povećava prodaja poslovne djelatnosti.

Želite da Vaša tvrtka ostavi veliki prvi dojam na klijente? Logo primjerice daje prvi dojam u samo djeliću sekunde. Dizajn koji izgleda neprofesionalno će zasigurno utjecati nepovoljno na Vaše poslovanje. Stoga Vam a2z solutions nudi izradu profesionalnog grafičkog dizajna kroz ideju, vizualizaciju i realizaciju grafičkog medija po Vašem izboru: izrada logotipa, oglasi (dizajn bannera i tiskanih oglasi), dizajn vizitki, dizajn plakata, dizajn letaka, infografike, dizajn brošura, dizajn kataloga, dizajn časopisa, dizajn memoranduma ili pak cjelovita izrada vizualnog identiteta.